oční sérum

aneb vzniklo náhodou a maximálně jsem si ho zamilovala

4. 03. 2018 | Alex

Opravdu vzniklo náhodou. Minulou sobotu, kdy jsem měla na návstěvě mou milou kamarádku Káju, se kterou jsme měly v plánu šít a já byla jako nastřelená raketa. Nebyla jsem schopná u žádné aktivity setrvat a něco mě táhlo k tomu, že musím vytvořit nějaký skvělý kosmetický produkt a já pořád nevěděla jaký. Tak jsem narychlo otevřela svou oblíbenou knihu inspirace pro kosmetickou výrobu a narazila na oční sérum. Vzala jsem recept a začala rabročit v šuplíčcích a vytahovat všechny dostupné ingredience, které jsem našla.

No a recept jsem samozřejmě pozměnila k obrazu svému, to bych to totiž nebyla já. A najednou tu bylo – nové oční sérum – recept, které jsem ani netušila, že vlastně potřebuju, ale když Vás polapí múza tak prostě musíte, teda aspoň já. 

Kamarádce jsem samozřejmě taky vnutila sérum a sama jsem si ho hned ten večer aplikovala a asi pět minut jemně vmasírovávala do okolí očí i na obočí.

Teď už je to asi týden, co toto dělám a je to úplná pecka. Pleť v okolí očí je úplně dokonale nádherná a mně to nedá a musím s Vámi tuto ryzí dokonalost sdílet, prostě si ji nemůžu nechat pro sebe, takže hurá do akce! 

Vytáhněte skleničky a jedeme! Oční sérum – recept čeká! 

Recepis Oční sérum: 

Na 30 ml séra budete potřebovat:

– 1 lahvičku o objemu 30 ml s pipetou

– 10 ml šípkového oleje

– 2 ml rakytníkového oleje

– 5 ml oleje Oříšek Inků

– 10 ml kávového macerátu v jojobovém oleji

– 2 ml mandlového oleje

– 5 kapek éterického oleje Helichrysum

-2 kapky éterického oleje Pačuli

– 4 kapky éterického oleje Santalové dřevo 

Postup Oční sérum – recept:

1. Do lahvičky nakapejte éterické oleje.

2. Přidejte rostlinné oleje.

3. Jemně protřepejte.

4. Aplikujte jemným vklepkáváním do pokožky v okolí očí dvakrát denně každý den a uvidíte velmi rychle skvělé výsledky.

Je to prostě nádherný recepis, který opravdu funguje, a to je samozřejmě to nejdůležitější a velmi mě to samotnou překvapilo a potěšilo. Určitě doporučuju jako dárek pro všechny známé, kteří už léta doufají v zázrak – protože tohle opravdu zázrak je. Uvidíte, že Vám poděkují.

A samozřejmě velmi doporučuju používat i jako prevenci vrásek v očním okolí a unaveného očního okolí, prostě nádherně fungující receptura. Budu velmi ráda za Vaše zpětné vazby a postřehy k receptuře, očnímu okolí zdar!

– Vaše Alex