HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA ženy A AROMATERAPIE

aneb jsem doma

26. 08. 2019 | Alex

Toto tělové máslo jsem doporučila již několik ženám, které měly potíže s hormonální rovnováhou a těšily se na případné otěhotnění a chtěly jeho příchod používáním tohoto tělového másla podpořit. Hormonální rovnováha a aromaterapie si naprosto dokonale rozumí a vnímám toto propojení jako jedno z těch naprosto skvělých a funčkních spojení. 

Toto máslo mám spojené s příjemnou chvíli pro sebe a s příjemným opečováváním vlastního těla a oceněním toho, že naše tělo pro nás dělá to nejlepší, co v daný okamžik může.

Skrze vůně můžeme poznat sebe sama. Takže tedy. Zde je ten boží výtvor, kterým oblažuji svoji mysl, kdykoli, kdy se potřebuji cítit víc jako žena. Kdykoli kdy vnímám, že jsem mimo svoji ženskost, mimo svoji rovnováhu. Kdykoli, kdy cítím, že je potřeba se víc napojit a naslouchat nejen svému vnitřnímu dítěti, ale i své vnitřní ženě a oba tyto elementy v sobě podpořit a vyživit. 

Šlehané tělové máslo Hormonální rovnováha 

4 kapky Šalvěje muškátové (Salvia sclarea)

– hormonální imbalance

4 kapky Geránia (Pelargonium graveolens)

– hormonální imbalance

3 kapky Levandule (Lavandula angustifolia)

– zklidňující, harmonizující

2 kapky Ylang ylang (Cananga odorata)

– uklidňující

5 kapek Mandarinky (Citrus reticulata)

– pocit pohody

5 g kakaového másla (Theobroma cacao)

15 g bambuckého másla (Butyrospermum parkii)

10 g mandlového oleje (Prunus amygdalus)

Nejmilejší ženy mé, važte si svého ženství – v dnešní době se už mnohem více bavíme o ženství, otevíráme toto téma, nicméně mám pořád neutuchající pocit, že je to téma pro „vyvolené“ a téma pro ty z nás, kteří jsou již na nějaké cestě seberozvoje. Pomozme tedy rozvíjet svou vnitřní ženu i ostatním dívkám a ženám kolem sebe – právě třeba tím, že jim vytvoříme toto skvělé máslíčko a ony se budou moci opečovávat víc a víc. A víc a víc poznávat svoji podstatu a přibližovat se ke svému ženství jako takovému.

Pokud tedy můžete, pravidelně opečovávejte svoje tělo něčím, co mu dodá radost, lásku a něhu. Není toho nikdy dost. Každá akutně potřebujeme pocit, že jsme milovány. A ten lze navodit i tímto nádherným máslem. Tak šup do tvoření. A taky do čtení – protože žena není muž v sukni. A nebo doporučuji toto božské video mé oblíbené Alice Kirš.