Relaxační masážní olej

pro propojení ženské a mužské části v nás 

23. 09. 2019 | Alex

Relaxace je veledůležitou součástí našich životů a často v těch našich uspěchaných životech chybí. A přitom je tak jednoduché vytvořit relaxační masážní olej na míru, který dokáže divy a který, když budeme mít u postele, budeme pravidelně používat každý den a který nám i našemu partnerovi může poskytnout nádherné pocity radosti, blaha a čistého štěstí. Jde především o pravidelnost v použití. Když si zvykneme olej používat každý den, uvidíte, co za změny to ve vašem životě vytvoří. Odvažuji si dokonce říct, že vznikne závislost na skvělém promazání pokožky pomocí vonných olejů.

Péče o sebe je věcí, kterou neustále opakuji všem kolem sebe a neustále se snažím vtloukat do hlavy, jak moc je důležitá. Nicméně místo planých řečí si pojďme ukázat božský recept, který ocení snad každý v péči o sebe. Éterické oleje, které jsou obsaženy v této jedinečné směsi, jsou o propojení mužského a ženského elementu v každém z nás – jasmín a růže jsou právě těmito dvěmi éterickými oleji, které toto nádherné propojení mohou zajistit. Grep je úžasné pojivo těchto dvou vůní a sami uvidíte, pokud se tuto směs rozhodnete vytvořit, že opravdu se jedná o vůni nádhernou a naprosto odzbrojující.

Relaxační masážní olej 

29 ml jojobového oleje

(naprosto miluju tento v odkazu)

5 kapek Jasmínu (Jasminum grandiflorum)

3 kapky Růže damašské (Rosa x damascena)

6 kapek Grepu (Citrus x paradisi)

Tento olej je vhodný používat ve večerních hodinách, ideálně před spaním a můžeme ho použít na masáž nohou, obličeje nebo celého těla. Mám vyzkoušené, že také báječně funguje jako olej na třetí oko, který propojuje s vlastní podstatou.

Takže ve chvílích váhání a a potřeby sosat radost a touhu žít se velmi hodí na pomazání třetího oka. Na toto stačí tři kapičky oleje vmasírovat vědomě do této oblasti. Ráno i večer. Mým oblíbeným masážním olejem od značky Nobilis je olej Tantra. A také doporučuji péči o sebe prokládat pleťovými oleji jako je například tento