MASÁŽNÍ OLEJ OCHRANA PŘED NEGATIVNÍMI ENERGIEMI

aneb to se přeci hodí

 02. 12. 2019 | Alex

Cítíte, že by bylo skvělé, kdybyste se před negativními lidmi, negativními prostory a prostě obecně před negativními energiemi mohli bránit nebo byste mohli před nimi utéct do voňavého království, kde je vše skvělé a bezpečné? Pak tedy pojďte si společně se mnou vyrobit masážní olej, který toto vše splní. Opravdu Vám poskytne dokonalou péči a voňavý domov. 

Recept Masážní olej Ochrana před negativními energiemi:

20 ml jojobového oleje

10 ml šípkového oleje

5 kapek Jasmínu grandiflorum

5 kapek Růže damašské

6 kapek Grepu

Vše smícháte v lahvičce, která má kapátko a pořádně protřepete pro dobré smísení. Tuto směs pak můžete používat pravidelně po probuzení na jemnou masáž nohou nebo rukou nebo obličeje nebo i večer samozřejmě. Je vhodná i pro muže i pro ženy, nádherně harmonizuje mužskou i ženskou část naší osobnosti. Tento masážní rituál doporučuju každému z nás, který se chce starat o svou psychiku.

Masáž, a to i ta a vlastně zejména ta, kterou dáme sami sobě, je naprosto skvělou záležitostí a pokud je pravidelná, opravdu dokáže prohloubit vztah sám se sebou a tvoří nám krásné hranice mezi námi a ostatními. Ukazuje nám, kde jsme my a kde jsou ostatní. Nebojte se tedy se namasírovat a pochopit, že negativní energii přejímáme často od ostatních a nebo taky se dopracovat k faktu, že ať už pochází odkudkoli, tak nám tato negativní energie prostě není k ničemu. Takže pryč s ní masáží. 

Já sama každý den prožívám moc hezké chvíle, když si masíruju nožičky, stalo se to mým rituálem v momentě, kdy jsem cítila, že se potřebuju nějak uzemnit a potřebuju nějakým způsobem navodit příjemnou atmosféru a potřebuju si uvolnit všemožné zatuhlé emoční kanály. Takže nečekejte až Vám to přeroste přes hlavu, ale pojďte si uvolnit mysl i duši tím, co nám dělá opravdu dobře – masáží. Nezapomeňte také na důležitost posvátného prostoru kolem sebe