Lesní Stezkou #14 Spolu

Lesní Stezkou #14 Spolu

Můj 1. host a je to, kdo jiný než Terez. Společně tvoříme projekt Tiny Life. Jaké byly začátky a co pro nás znamená podnikat? Mě Alex, můžete neustále vidět na kurzech a nebo poslouchat tady v podcastech, ale kdo to všechno dává dohromady a bez koho by to ne vždy fungovalo? Co obnáší být mou technickou podporou? 🙂

Jak se nám spolupracuje a jaké jsou naše pracovní dny. To vše se dozvíte v této velmi speciální epizodě podcastu Lesní Stezkou, která jsem se rozhodla, že bude první epizodou s hostem. Musela jsem sice překonat nějaké nejistoty a strachy, ale o tom to všechno je, nebo ne?

TERKA

Réza,Terka, Terez, tak to jsem Já.

Zbožňuju focení, zvířata a miluju jídlo. Cestuji, objevuji, ochutnávám. Jsem tichý člověk a vyjadřuji se jen tehdy, je-li třeba. Baví mě práce s věcmi, na které si můžu sáhnout. Láká mě práce se dřevem.

Dělat věci jinak, tak, jak chci já. Dělat je poctivě a vkládat do nich lásku, to vše pro mě znamená Tiny Life.

Na stránkách figuruji jako hlavní fotograf a webmaster.
Ve společnosti se starám o výrobu, webovky, a o marketing.

Alex a Terka. To jsme my. Milujeme tvořit svět kolem nás, v jakém si samy přejeme žít. Chceme věřit tomu, že každý z nás tu má nějaké poslání. Chceme věřit tomu, že být kreativní znamená žít. Chceme věřit tomu, že naše srdce je zářící diamant, který může předávat neskonalou lásku k lidem, zvířatům, přírodě a planetě jako takové. A nenecháme si to vzít. Jsme snílkové. No a co! Jsme šťastní snílkové. Věříme v lidské dobro a všeobjímající lásku.

Užijte si s námi poslech Lesní Stezkou #14 Spolu.

O ČEM JE TATO EPIZODA:

– představení mého hosta

– kdo jsi a co děláš pro Tiny Life

– co pro tebe znamená podnikat

– jak se ti se mnou spolupracuje

– jaké máš plány do budoucna

– co tě tvůj život naučil

 

 

Pohodlně se usaďte a poslechněte si tuto epizodu podcastu: