Lesní Stezkou #18 O kvašení

Další díl o jídle. Moc mě baví dodávat jídlu další dimenzi. Po celý rok si fermentací zeleniny doplňuji potřebné vitamíny na posílení imunity. Je to chutný a zdravý způsob úpravy zeleniny. Kvašení dřív bylo součástí každého naše jídla. 

O ČEM JE TATO EPIZODA:

 

  • co všechno kvasím
  • kvašením zvyšujete potenciál zeleniny
  • kde beru inspiraci?
  • kyselá chuť napomáhá zmírnit agresi a naštvání
  • Sandor Katz je snad největší inspirací a přeborníkem v oboru fermentace
  • člověk se naučí být během procesu kvašení trpělivý a musí počkat

Pohodlně se usaďte a poslechněte si tuto epizodu podcastu:

ONLINE ŠKOLA PŘÍRODNÍ KOSMETIKY – www.skolaprirodnikosmetiky.cz/online