Lesní Stezkou #33 Z nitra k Vánocům

Lesní Stezkou #33 Z nitra k Vánocům

Tato epizoda je mou vnitřní zpovědí a mým monologem a obecným zamyšlením se nad tím, jak chci tento rok ukončit, jaký byl a jak se stavím k Vánocům letos. Přichází období rozjímání a já ho cítím v kostech. Tudíž jsem si povolila epizodu jenom o tom, jak se cítím v tuto chvíli a jaká je moje letošní zkušenost.

Projděte si se mnou uvnitřněné „já“ a pojďte najít cestu k tomu, jak nezešílet před Vánoci ba naopak si vše v klidu užít a hezky prožít. Pojďte společně žít vědomě a uvědomovat si, co děláme. Jací jsme a jaký je náš svět.

Vánoce jsou skvělou příležitostí být blíž sobě navzájem a zároveň být blíž sobě samým. Miluju toto období, protože je to jedna z mála příležitostí v celém roce, která nám poskytuje naprosto dokonalé zpomalení a uchýlení se do voňavých domácností. Vánoce jsou tu prostě a jednoduše od toho, aby nám bylo lépe a abychom si lépe uvědomili to, co je opravdu důležité a to, co v životě má smysl. Uvnitřněné období v našem roce jsou právě Vánoce a já je prožívám opravdu velmi hluboce, nicméně asi dost podstatně jinak než valná většina společnosti. Pojďte se ke mně přidat ve zpomalení. 

Nastal čas klidu, svíček, radosti, svařeného vína, františků a ticha v duši. Pojďme se zacílit na to, co je doopravdy důležité. A to jsme my a naše duševní zdraví. Opečovávejme si ho, co nejvíc to jde.

Krásný poslech Lesní Stezkou #33 Z nitra k Vánocům.

O ČEM JE TATO EPIZODA?

– o mém současném naladění

– o pomalém uzavírání roku

– o rozjímání

– o Vánocích

– o přípravě na konec roku

– o tom, jak se chci cítit

– o tom, jak jsou vztahy důležité

– o tom, jak se vyživit

Pohodlně se usaďte a poslechněte si tuto epizodu podcastu: