Greenovi – to jsou Anička, Pavel a 2 divoženky.
S vášní tančíme a kouzlíme v kuchyni z darů přírody. Je to divoké, výživné a naprosto osvobozující.
Vaření, pečení, kvašení, klíčení i sběr a zpracovávání toho, co nám příroda nabízí, je nejenom radost, ale také cesta blíže k sobě, k naplnění, ke svým limitům i fantazii. Cesta k růstu, k pokoře i vděčnosti. Cesta ke svodobě.
O ČEM JE TATO EPIZODA?
- fermentace
- fascinace tvorbou v kuchyni
- co na tvé experimentování okolí
- jak definuješ svoji kuchyň
- původní potraviny
- jak tvoříš recepty
- jak komponovat divoké byliny do svého jídelníčku
- kde sbírat divoké byliny
- soběstačnost
- jednoduchost, obyčejnost, každodennost
- děti v kuchyni
- balkón a pěstování na balkóně
- kde nakupuješ
- jak zpracováváš úrodu